Autentiske Gucci Handbags Revealed

309617_AV12G_6227_001_web_doublehero

Der er noget fascinerende, magnetiske og smuk om en pige bærer en autentisk Gucci håndtaske. Jeg er meget sikker at sige, at en af ​​de ønskelige tilføjelser til enhver damer garderobe har fået til at være en Gucci pung. Jeg har haft kunder fortæller mig, at deres mor indsamlede Gucci tasker, og de har fortsat traditionen. Disse damer har sagt, at de føler sig trygge bære en Gucci taske fra halvfjerdserne. Du kan naturligvis ikke spørgsmålstegn ved tidløshed af nogle af disse kreationer.

Hvis du har aldrig ejet en Gucci taske og tænker på at få en, så kan du føle en smule overvældet, hvilke design Gucci at få. Sammenholdt med det faktum, at Gucci tasker kan være en smule på den dyre side, er du nødt til at være sikker på, at dit valg er en, der vil stå sin prøve. En autentisk Gucci taske, du kan være stolt af at ringe til din egen.

Nedenfor er nogle af de Gucci designer tasker jeg ser kunder kommer til igen og igen. Nogle af dem er meget nyere, mens nogle er fra et andet årti. Uanset hvad, de har den fabelagtige entydighed, som du ved, er Gucci.

Gucci Pelham Handbags

Disse Gucci tasker er kendetegnet ved hvor store de er. Jeg tror nogle gange kunder, som aldrig har været på en Gucci butik og blot se et billede af en Gucci Pelham taske alvorligt undervurderer, hvor store de kan være. Jeg havde selv en kunde returnerer en Gucci håndtaske 137621 Black Pelham Horsebit taske, da hun var forbløffet over, hvor stort det var. Pelham håndtasker er kendetegnet ved dobbelte flettet stropper, fanen snap lukning, Horsebits, stutterier, bunden fødder, og indvendig lynlås lomme. De kommer også i mellemstore og små størrelser, men sammenlignet med andre designer håndtasker, dens stadig større end gennemsnittet.

Gucci Sukey Handbags

I de sidste par år, har jeg set flere og flere damer bærer Sukey håndtasker. De er totalisatorspil poser, der har en unik form i modsætning til den klassiske rektangulære form fleste totalisatorspil poser er kendt af. En af de mest populære modeller af Gucci Sukey pung er Gucci Sukey 211943. Mest Sukey der er lavet af beige-ibenholt stof kommer med enten en hvid, sort, blå eller brun trim. De er kendetegnet ved en lys guld hardware, dobbelt stropper, snap lukning og side snaps. Også være opmærksomme på den læg detaljer, aftagelig sikringsanlæg G charme, nitter og indvendig lynlås lomme. De kommer også i Guccissima læder.

Gucci Jackie Handbags

Nu behøver du absolut ikke ønsker at bære en Gucci Jackie taske, hvis du er bange for at modtage misundelige blikke fra venner og fjender både! Disse poser er store (især de nye modeller), og kommer i forskellige læder som stof, krystal eller guccissima. Gucci er for evigt udviklende Jackie, så bliv ikke overrasket, hvis du gjorde nogle forskning online og opdagede, at Jackie fra firserne er meget forskellig fra det, du ser i din lokale Gucci boutique.

Nu er der mange flere Gucci stilarter, men de tre ovennævnte er mine favoritter. Jeg vil gerne introducere dig til en verden af ​​diskonterede autentiske Gucci tasker, der vil gøre en fantastisk tilføjelse til din designer kollektion plus en uforglemmelig gave til en elsket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *