Er der fører i din favorit læbestift?

Er der gift i din kosmetik? Der kan være bly i din læbestift!

Du er nødt til at tjekke for flere ting, når de køber læbestift. Kontroller at bekræfte det er grusomhed gratis og er ikke testet på dyr, at det ikke har indeholde bly eller parabener, og at det er en læbestift lavet med sunde ingredienser.

Mens læbestift med bly i det lyder skandaløst, når man tænker over det, giver det mening, at de ville forsøge at bruge det. Bly gør farve klæbe og blive sat. Det er derfor, de brugte det i maling så længe. Dette rejser spørgsmålet om, hvorfor det ikke er tilladt i maling længere, men producenterne er stadig tilladt at sætte det i et produkt, du lægger på dine læber og indtager på daglig basis.

fda-finds-lead-in-lipstick

Bly er et meget giftigt tungmetal, som forbliver i kroppen og er nu kendt for at forårsage alvorlige neurologiske problemer. Bly forgiftning hos børn førte til forbud mod bly maling tilbage i 1978! Igen, hvorfor er bly stadig tilladt i læbestift? Det er på grund af den måde kosmetik reguleres. Fordi bly i læbestift er et forurenende stof, ikke en egentlig ingrediens, vil du ikke se det opført som en ingrediens på en etiket. Du bruger giftige læbestift, og de behøver ikke at lade dig vide på grund af denne mærkning smuthul.

Et andet forhold, at huske på for dem af os tilbøjelige til depression er, at bly er blevet forbundet med depression. Hvis du kæmper med dit humør, uanset om moderat eller alvorligt, tage et nærmere kig på, hvad du lægger på dine læber.

Hvis du tror, at forekomsten af læbestift med bly er sjælden, huske på, at i 2009, FDA testede 20 læbestifter; de fandt bly at være i dem alle!

Her er en anden ingrediens for at undgå: parabener. Mange læbestifter indeholder parabener, som mistænkes for at være hormonforstyrrende. De er brugt som konserveringsmiddel. Ethvert produkt, der indeholder parabener bør undgås. Du finder dem i flere kosmetik end blot læbestift.

Hvis du tror, du ikke bruger så meget læbestift, og det vil ikke skade dig, mener, at læbestift er kun toppen af isbjerget. Vi bombarderes hver dag med så mange kemikalier, som vores kroppe er på overbelastning med udsættelse for ingredienser, der er blot almindelig dårlige for os. Du er nødt til at begynde at fjerne din eksponering for disse toksiner så meget som du kan, når du kan.

Din hud er din største organ. Hvad er du sætte på det, der bliver absorberet i din krop og er årsag dig skade?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *