Hvorfor travl kvinde fitness løsning virker for dig

Disse dage den gennemsnitlige kvinde er ofte hårdt arbejde og har ikke tid til at vedligeholde sin krop. Ofte gange som følge af tidspres med deres non-stop tidsplaner fleste kvinder vil ikke arbejde ud konsekvent. Desværre fører dette til mange kvinder følelse, som om de har en uønsket krop. Det gode er, at mange kvinder kan drage fordel af en travl kvinde fitness løsning. Fordelen ved denne metode er, at du kan få den krop, du altid ønsket selv uden en gym-medlemskab kort.

10minute-sol

Du behøver ikke at bekymre sig om, hvad fremmede på gym kan tænke på din krop, fordi du kan bruge den travle kvinde fitness løsning i privatlivets fred for dit eget hjem. Derudover vil du ikke behøver at bruge masser af dine penge på dyrt udstyr. Men to ting, du skal bruge er en lille plads og nogle dedikation til at gøre det arbejde.

En af de bedste ting ved en travl kvinde fitness-løsning er, at det ikke er tidskrævende. På kun omkring tyve minutter kan du få en fantastisk træning. Dette kan gøres så lidt som tre dage om ugen. En rutine denne nemme efterlader en travl kvinde uden en undskyldning. Du kan også gøre disse enkle træningsrutiner, mens du ser fjernsyn.

Her er nogle gode ideer til en travl kvinde fitness løsning:

Fangen squat er en simpel øvelse at få dig i gang. Først lægge hænderne bag hovedet og lås fingrene, svarende til, hvad du ville gøre, hvis en politibetjent fortalte dig at lægge hænderne bag hovedet. Bemærk, at dine arme vil være parallelt med gulvet. Nu langsomt gå ned, indtil lårene er parallelle med gulvet for at komme ind i en squat position. Derefter skubbe samtidig sikre, at du holde dine hænder på ét sted, og at dine fødder skubbe fladt på gulvet.

Dernæst gå direkte ind i en push-up fra fangens squat. Med denne push-up, vil du give et ekstra skub i slutningen at sprede dine skulderblade og afrunde din ryg. Du bør gøre omkring fem til tolv af disse armbøjninger, afhængigt af din fitness niveau. Straks efter at disse push-ups gå ind i en planke og ligge fladt på gulvet med armene under brystet. Denne øvelse er næsten det samme som et pus-up, undtagen i dette tilfælde vil du ikke være at skubbe dig selv op. Antag regelmæssig push-up positionering, men ikke balancere dig selv med dine hænder, i stedet bruge dine underarme og hold denne position i cirka 10 sekunder til et minut.

Stå op og tage et skridt fremad og ophold i denne stilling. Sæt den ene fod bag dig, og den anden foran dig, er denne position kaldes en brevpapir udfald. Du skal nu bøje benet, der er bag dig ned på gulvet uden at komme i kontakt med gulvet. Også sikre, at benet foran dig bøjer indtil din forstrækning er parallelt med gulvet. Nu skub forsigtigt op igen med benet, der er placeret bag dig. Du bør gøre dette 5-12 gange skiftevis placeringen af ​​dine ben.

Hvil i mindst et minut og derefter begynde forfra med den første øvelse. Prøv dit bedste for at fuldføre disse mindst fire gange. Du bør gøres på mindre end tyve minutter. Da denne travle kvinde fitness løsning er ikke tidskrævende, kan du komme tilbage til dit ekstremt travle tidsplan hurtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *